AK Bygg Handelsbolag

Hallands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Varberg och AK Bygg Handelsbolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och AK Bygg Handelsbolag är ett av dem. Statusen för AK Bygg Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

AK Bygg Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1980-08-15. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Varberg där företaget finns i jobbar för att företag som AK Bygg Handelsbolag ska trivas.

AK Bygg Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2009-04-30. I Varberg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Byggnads- och reparationsverksamhet samt anläggningsarbeten.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att AK Bygg Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2009-04-30.

Idag är AK Bygg Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Varberg.

Vill man komma i kontakt med AK Bygg Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0340-30140.

; Firman tecknas av Andersson, Lars..

De som är på något sätt har med AK Bygg Handelsbolag är Andersson, Lars Ulrik Ingemar som är född 1947 och har titeln Bolagsman, Andersson, Lena Monica som är född 1947 och har titeln Bolagsman, .

AK Bygg Handelsbolag har 916441-2919 som sitt organisationsnummer.