Fashion 4 kidz i Varberg

Hallands län

Information

860605-XXXX är organisationsnummer för företaget Fashion 4 kidz i Varberg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fashion 4 kidz i Varberg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Varberg som är den kommunen som Fashion 4 kidz i Varberg finns i.

Fashion 4 kidz i Varberg har varit registrerat sedan 2008-05-05 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-08-31 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fashion 4 kidz i Varberg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-08-31.

Fashion 4 kidz i Varberg är och det finns flera bolag i Varberg som också är .

Firmatecknare för Fashion 4 kidz i Varberg är följande:

Vill ni komma i kontakt med Fashion 4 kidz i Varberg så kan ni göra det på telefon genom 073-5646967 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av kläder.

Det finns olika personer som har en koppling med Fashion 4 kidz i Varberg och det är Keljmendi, Edona som är född 1986 och har titeln Innehavare av enskild firma,