J Consulting

Hallands län

Information

850414-XXXX är organisationsnummer för bolaget J Consulting. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som J Consulting är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Varberg som är den kommunen som J Consulting finns i.

J Consulting har varit registrerat sedan 2003-07-22 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-08-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för J Consulting så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-08-09.

J Consulting är och det finns flera bolag i Varberg som också är .

Firmatecknare för J Consulting är följande:

Vill ni komma i kontakt med J Consulting så kan ni göra det på telefon genom 0340-93049 eller genom brev på följande adress:

Hyra ut min arbetskraft inom områdena markarbeten tex gräsklippning och trädfällning. Datasupport ex vis teknisk support och fakturering. Industriarbete ex vis lagerarbete samt truckkörning.

Det finns olika personer som har en koppling med J Consulting och det är Karlsson, Per Johan Henrik som är född 1985 och har titeln Innehavare av enskild firma, Karlsson, Hans Jörgen som är född 1957 och har titeln Prokurist,