Ideella föreningen Varbergs Fastighetsägare- förening med firma Föreningen Fastighetsägarna i Varber

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Ideella föreningen Varbergs Fastighetsägare- förening med firma Föreningen Fastighetsägarna i Varber. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Varberg här finns det många olika Ideell förening. Ideella föreningen Varbergs Fastighetsägare- förening med firma Föreningen Fastighetsägarna i Varber tillhör bolagstypen "Ideell förening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Varberg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Hallands län gör att bolag trivs där.

Ideella föreningen Varbergs Fastighetsägare- förening med firma Föreningen Fastighetsägarna i Varber är momsregistrerat sedan1997-01-01 och har organisationsnummer 849600-6969.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0340-18760 alternativt besöka eller skicka post till Ideella föreningen Varbergs Fastighetsägare- förening med firma Föreningen Fastighetsägarna i Varber på följande adress Borgmästareg. 5, 432 41, Varberg.

Ideella föreningen Varbergs Fastighetsägare- förening med firma Föreningen Fastighetsägarna i Varber är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 1997-01-01.

I Ideella föreningen Varbergs Fastighetsägare- förening med firma Föreningen Fastighetsägarna i Varber så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , . , , Gidefjord, Per Anders som är född 1965 och har titeln Suppleant .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Fastighetsförvaltning.