Håstens Fritidsgårdsförening-Team Håsten Ideell förening med firma Klara i Varberg

Hallands län

Information

Håstens Fritidsgårdsförening-Team Håsten Ideell förening med firma Klara i Varberg är en verksamhet som finns i Varberg. I Håstens Fritidsgårdsförening-Team Håsten Ideell förening med firma Klara i Varberg finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ericson, Herbert Gunnar Gustav som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Fagenhejm, Jan Gunder Roland som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Jäverbo, Kjell Håkan som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Mårtensson, Hans Michael som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundqvist, Per Tomas som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Öberg, Claus Ewert som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot.

Vill man kunna komma i kontakt med Håstens Fritidsgårdsförening-Team Håsten Ideell förening med firma Klara i Varberg så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Håstens Fritidsgårdsförening-Team Håsten Ideell förening med firma Klara i Varberg på telefon 0340-84660.

Verksamheten består av att genom legoarbete erbjuda personer, som står utanför ordinarie arbetsmarknad, arbetsträning och arbetsförmågebedömningar.

Idag är Håstens Fritidsgårdsförening-Team Håsten Ideell förening med firma Klara i Varberg av bolagstypen Ideell förening.

Håstens Fritidsgårdsförening-Team Håsten Ideell förening med firma Klara i Varberg är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Varberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Håstens Fritidsgårdsförening-Team Håsten Ideell förening med firma Klara i Varberg innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-03-22 och Håstens Fritidsgårdsförening-Team Håsten Ideell förening med firma Klara i Varberg är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-03-22.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Håstens Fritidsgårdsförening-Team Håsten Ideell förening med firma Klara i Varberg så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Fagenhejm, Jan Gunder Roland -Sundqvist, Per Tomas

Håstens Fritidsgårdsförening-Team Håsten Ideell förening med firma Klara i Varberg har 849600-6902 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.