Espeviks massage & friskvård

Hallands län

Information

Espeviks massage & friskvård är ett av många verksamheter som finns i Varberg. Det är nämligen den kommunen som Espeviks massage & friskvård finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Espeviks massage & friskvård är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-09-01.

Espeviks massage & friskvård som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2004-10-25. Men sedan 2005-09-01 så har Espeviks massage & friskvård varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Espeviks massage & friskvård så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0340-623522.

Varberg arbetar för att verksamheter som Espeviks massage & friskvård ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Espeviks massage & friskvård. Det finns flera verksamheter i Hallands län.

SPA-behandlingar såsom massage, ansiktsbehandling, body-scrubb. Anordnar SPA-dagar för grupper. Försäljning av hudvårdsprodukter. Kursverksamhet inom friskvård och hälsa.

Firmatecknare för Espeviks massage & friskvård är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Espeviks massage & friskvård och det är följande personer, Andersson, Karin Maria som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Espeviks massage & friskvård är 780425-XXXX.