föräldrakooperativet Bikupan i Skällinge, ekonomisk förening

Hallands län

Information

I Hallands län så finns föräldrakooperativet Bikupan i Skällinge, ekonomisk förening. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Varberg här finns det många olika Ekonomisk förening. föräldrakooperativet Bikupan i Skällinge, ekonomisk förening tillhör bolagstypen "Ekonomisk förening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Varberg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Hallands län gör att bolag trivs där.

föräldrakooperativet Bikupan i Skällinge, ekonomisk förening är ej momsregistretat och har organisationsnummer 769608-3505.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0340-35554 alternativt besöka eller skicka post till föräldrakooperativet Bikupan i Skällinge, ekonomisk förening på följande adress Tallbackev. 8, 430 17, Skällinge.

föräldrakooperativet Bikupan i Skällinge, ekonomisk förening är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I föräldrakooperativet Bikupan i Skällinge, ekonomisk förening så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , . Carlsson, Hans Olof Johan som är född 1976 och har titeln Suppleant , Göransson, Sven-Robert som är född 1980 och har titeln Suppleant ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att bedriva förskoleverksamhet samt därmed förenlig verksamhet för medlemmarnas barn.