Coompanion - Kooperativ Utveckling i Halland, ekonomisk förening

Hallands län

Information

I Varberg finns det ett Ekonomisk förening som heter Coompanion - Kooperativ Utveckling i Halland, ekonomisk förening. Det finns flera företag som liknar Coompanion - Kooperativ Utveckling i Halland, ekonomisk förening i Hallands län. Varberg är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Coompanion - Kooperativ Utveckling i Halland, ekonomisk förening är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1997-01-01 och det finns flera bolag som är det i Hallands län.

Sedan 1997-02-28 så har Coompanion - Kooperativ Utveckling i Halland, ekonomisk förening varit registrerat och sedan 1997-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Coompanion - Kooperativ Utveckling i Halland, ekonomisk förening och det finns fler företag som är det i Varberg.

Vill man komma i kontakt med Coompanion - Kooperativ Utveckling i Halland, ekonomisk förening så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Coompanion - Kooperativ Utveckling i Halland, ekonomisk förening så kan ni göra det på 0340-47765.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intresse genom att: tillhandahålla medlemsrådgivning, informations och utbildningstjänster samt bedriva därmed sammanhängande och förenlig verksamhet. I sin verksamhet skall föreningen sprida de kooperativa idéerna och därmed öka kunskapen och intresset för kooperation. Föreningen skall vidare främja kooperativt företagande och social ekonomi. Föreningen är religiöst och politiskt obunden.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Andersson, Sally Marianne som är född 1945 och har titeln Extern firmatecknare, Vik, Kajsa Marie som är född 1966 och har titeln Extern firmatecknare, Andersson, Helene Elisabeth som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Erik Gustaf Lennart som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson, Jan Anders som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Ebba Marianne som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamotSvensson, Sven Johan som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkerberg, Clas Ludvig som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Isaksson, Bengt-Olof Anders som är född 1961 och har titeln SuppleantJonsson, Ragnhild Britt Marie som är född 1949 och har titeln SuppleantNilsson, Jan Jana som är född 1959 och har titeln Suppleant.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Andersson, Sally Marianne -Vik, Kajsa Marie Firman tecknas av -Gustavsson, Jan Anders i förening med en av -Andersson, Sally Marianne -Vik, Kajsa Marie .

Coompanion - Kooperativ Utveckling i Halland, ekonomisk förening har 769602-0705 som sitt organisationsnummer.