Konsult & Service JSN

Hallands län

Information

Konsult & Service JSN hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Varberg som är den kommunen där Konsult & Service JSN finns. I Varberg så finns det många olika Enskild firma och i Hallands län så finns det ännu fler Enskild firma. Konsult & Service JSN tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Konsult & Service JSN har haft sedan 2007-04-06. Konsult & Service JSN har funnits sedan och 2007-04-06 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Konsult & Service JSN så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0340-665565.

Varberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Konsult & Service JSN har idag 751101-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Konsult & Service JSN

Renovering och tillbyggnad av villa hus i alla kategorier(el, vvs och snickeri). Uthyrning av kompressor, el-aggregat, högtryckstvätt, blästermaskin och eventuellt entreprenad maskiner och husvagnar. Konsult inom bokföring och löner. Investering av fastigheter, mark. Och även investering av diverse utrustning till företaget såsom handverktyg, firmabil, dator och skrivare, uthyrningsutrustning som beskrivet ovan.

I Konsult & Service JSN så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Edvardsson Nielsen, Jeanette Isa B som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma, .