Ekegårdens byalag, ekonomisk förening

Hallands län

Information

Ekegårdens byalag, ekonomisk förening är ett företag som finns i Varberg. I Ekegårdens byalag, ekonomisk förening finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jangblom, Gert Hilding som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Ernst Ingvar som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Kyllerfeldt, Elisabeth Eva Madeleine som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundström, Ellen Brita Margareta som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot, Johnsson, Anders Patrik som är född 1969 och har titeln Suppleant, Niskanen, Asko Antero som är född 1939 och har titeln Suppleant.

Vill man kunna komma i kontakt med Ekegårdens byalag, ekonomisk förening så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ekegårdens byalag, ekonomisk förening på telefon 0340-33131.

Föreningen har till ändamål att i alla avseenden bevaka medlem- marnas ekonomiska och andra gemensamma intressen och utgöra ett organ vid förhandlingar för dess räkning med statliga och kom- munala myndigheter och institutioner samt enskilda personer och korporationer.

Idag är Ekegårdens byalag, ekonomisk förening av bolagstypen Ekonomisk förening.

Ekegårdens byalag, ekonomisk förening är ett av många företag som finns i Hallands län och Varberg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Ekegårdens byalag, ekonomisk förening innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Ekegårdens byalag, ekonomisk förening är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ekegårdens byalag, ekonomisk förening så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Kyllerfeldt, Elisabeth Eva Madeleine -Lundström, Ellen Brita Margareta

Ekegårdens byalag, ekonomisk förening har 749600-1871 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.