Varbergsortens Elkraft ek. för.

Hallands län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska Intressen genom att anskaffa, producera och distribuera energi samt driva annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Varbergsortens Elkraft ek. för. vars bolagstyp är Ekonomisk förening.

I Varberg så är Varbergsortens Elkraft ek. för. ett av många bolag vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Varberg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Varberg och i Hallands län. Redan 1964-08-14 så skapades Varbergsortens Elkraft ek. för. och bolaget är har F-skattsedel Varbergsortens Elkraft ek. för. har haft det sedan 1994-01-01.

Varbergsortens Elkraft ek. för. är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

749600-1145 är organisationsnummret för bolaget som finns i Varberg.

Just nu är Varbergsortens Elkraft ek. för. och det finns många bolag som är i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Varbergsortens Elkraft ek. för. så går det att nå dem via telefon på 0340-646400 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Gösta Gustafsson och Kent Lyngåker, var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Varbergsortens Elkraft ek. för. är Lyngåker, Kent Bertil Sivert som är född 1949 och har titeln VD, Lyngåker, Kent Bertil Sivert som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Bengt Örjan Albert som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Erlandsson, Bertil Gustaf Allan som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Gösta Oscar Henry som är född och har titeln Ordinarie ledamot, Helmersson, Karl Olof som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamotJosefsson, Mats Gunnar som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Claes Richard Daniel som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Stenberg, Åke Ingemar som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamotÅkesson, Karl-Erik Vincent som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamotÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorLarsson, Linda Viktoria som är född 1976 och har titeln RevisorssuppleantAndersson, Hans Christer Viking som är född 1965 och har titeln Huvudansvarigrevisor.