D-I Pettersson Trading

Hallands län

Information

D-I Pettersson Trading är ett av många bolag som finns i Varberg. Det är nämligen den kommunen som D-I Pettersson Trading finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

D-I Pettersson Trading är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2003-11-06.

D-I Pettersson Trading som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2003-10-15. Men sedan 2003-11-06 så har D-I Pettersson Trading varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på D-I Pettersson Trading så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Varberg arbetar för att bolag som D-I Pettersson Trading ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för D-I Pettersson Trading. Det finns flera bolag i Hallands län.

Aktie- och värdepappershandel. service av kassadiskar. iordningställande av auktioner. handel med auktionsgods. handel med konkursgods. handel med motorfordon. import av motorfordon, maskiner inom företrädesvis bygg, verkstadsindustri, entreprenad, jordbruk, restaurang och verktyg. elinstallationer. byggnationer. samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för D-I Pettersson Trading är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till D-I Pettersson Trading och det är följande personer, Pettersson, Dan-Inge Hildetor som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för D-I Pettersson Trading är 740821-XXXX.