Jonas Unlimited

Hallands län

Information

730825-XXXX är organisationsnummer för företaget Jonas Unlimited. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jonas Unlimited är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Varberg som är den kommunen som Jonas Unlimited finns i.

Jonas Unlimited har varit registrerat sedan 1992-03-19 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jonas Unlimited så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Jonas Unlimited är och det finns flera bolag i Varberg som också är .

Firmatecknare för Jonas Unlimited är följande:

Vill ni komma i kontakt med Jonas Unlimited så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom informations- och utbildningsbranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med Jonas Unlimited och det är Olsson, Carl Jonas som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, Olsson, Karin Lillvor som är född 1947 och har titeln Prokurist,