Jessicas Hudvård

Hallands län

Information

720324-XXXX är organisationsnummer för bolaget Jessicas Hudvård. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jessicas Hudvård är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Varberg som är den kommunen som Jessicas Hudvård finns i.

Jessicas Hudvård har varit registrerat sedan 1999-10-13 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jessicas Hudvård så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Jessicas Hudvård är och det finns flera bolag i Varberg som också är .

Firmatecknare för Jessicas Hudvård är följande:

Vill ni komma i kontakt med Jessicas Hudvård så kan ni göra det på telefon genom 0340-15014 eller genom brev på följande adress:

Ansiktsbehandlingar, vaxning, massage, epilering, diatermi, manikyr och make-up.

Det finns olika personer som har en koppling med Jessicas Hudvård och det är Axheden, Jessica Farinush som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,