VFS Värme och Fastighets Service i Varberg

Hallands län

Information

VFS Värme och Fastighets Service i Varberg är ett företag som finns i Varberg. I VFS Värme och Fastighets Service i Varberg finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Sven Anders Artur som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med VFS Värme och Fastighets Service i Varberg så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå VFS Värme och Fastighets Service i Varberg på telefon 070-3020340.

Bolaget ska bedriva fastighetsservice, rivning, sanering, personaluthyrning och vakttjänst samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är VFS Värme och Fastighets Service i Varberg av bolagstypen Enskild firma.

VFS Värme och Fastighets Service i Varberg är ett av många företag som finns i Hallands län och Varberg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

VFS Värme och Fastighets Service i Varberg innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2008-05-08 och VFS Värme och Fastighets Service i Varberg är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2008-05-08.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för VFS Värme och Fastighets Service i Varberg så är det följande:

VFS Värme och Fastighets Service i Varberg har 720306-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.