Bostadsrättsföreningen Havsängen

Hallands län

Information

Bostadsrättsföreningen Havsängen är en verksamhet som finns i Varberg. I Bostadsrättsföreningen Havsängen finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bjering, Lars som är född 1959 och har titeln Likvidator, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Havsängen så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Bostadsrättsföreningen Havsängen på telefon 0340-666430.

Att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostadslägenheter och lokaler under nyttjanderätt och utan tidsbegränsning. Upplåtelse får även omfatta mark som ligger i anslutning till föreningens hus, om marken skall användas som komplement till bostadslägenhet eller lokal. Bostadsrätt ät den rätt i föreningen som en medlem har på grund av upplåtelsen. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Idag är Bostadsrättsföreningen Havsängen av bolagstypen Bostadsrättsförening.

Bostadsrättsföreningen Havsängen är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Varberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Bostadsrättsföreningen Havsängen innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Bostadsrättsföreningen Havsängen är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Havsängen så är det följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Bostadsrättsföreningen Havsängen har 716454-7254 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.