Markus Friskvård

Hallands län

Information

710527-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Markus Friskvård. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Markus Friskvård är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Varberg som är den kommunen som Markus Friskvård finns i.

Markus Friskvård har varit registrerat sedan 2005-12-08 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-12-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Markus Friskvård så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-12-15.

Markus Friskvård är och det finns flera verksamheter i Varberg som också är .

Firmatecknare för Markus Friskvård är följande:

Vill ni komma i kontakt med Markus Friskvård så kan ni göra det på telefon genom 070-7450508 eller genom brev på följande adress:

Behandlingar med andlig kirurgi och massage samt försäljning av hälsokostprodukter.

Det finns olika personer som har en koppling med Markus Friskvård och det är Gårdbäck, Markus Nils Walfrid som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,