Customer Solution Service i Varberg

Hallands län

Information

Customer Solution Service i Varberg är ett av många bolag som finns i Varberg. Det är nämligen den kommunen som Customer Solution Service i Varberg finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Customer Solution Service i Varberg är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2002-10-03.

Customer Solution Service i Varberg som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2002-11-19. Men sedan 2002-10-03 så har Customer Solution Service i Varberg varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Customer Solution Service i Varberg så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0340-623655.

Varberg arbetar för att bolag som Customer Solution Service i Varberg ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Customer Solution Service i Varberg. Det finns flera bolag i Hallands län.

Uthyrning, konsultation, försäljning, reparation, service och installation av ljudanläggningar för privat och proffsionellt bruk. Sälja och hyra ut musikinstrument. Datautbildning. Arbete med referensmarknadsföring.

Firmatecknare för Customer Solution Service i Varberg är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Customer Solution Service i Varberg och det är följande personer, Bengtsson, Anders Lennart Nicklas som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Customer Solution Service i Varberg är 700505-XXXX.