DAGITALIA

Hallands län

Information

DAGITALIA är ett av många bolag som finns i Varberg. Det är nämligen den kommunen som DAGITALIA finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

DAGITALIA är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2002-10-10.

DAGITALIA som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2002-11-22. Men sedan 2002-10-10 så har DAGITALIA varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på DAGITALIA så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0340-37951.

Varberg arbetar för att bolag som DAGITALIA ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för DAGITALIA. Det finns flera bolag i Hallands län.

Import och försäljning, konsultationer samt agentur av italienska produkter inom livsmedel och restaurangbransch. Import och försäljning, konsultationer, agentur av Italienska produkter inom livsmedel, kläder, skor och accessoarer samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för DAGITALIA är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till DAGITALIA och det är följande personer, Giorgi, Dario som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för DAGITALIA är 680302-XXXX.