Bortbytingen - den alternativa barnbutiken

Hallands län

Information

I Varberg finns det ett Enskild firma som heter Bortbytingen - den alternativa barnbutiken. Det finns flera verksamheter som liknar Bortbytingen - den alternativa barnbutiken i Hallands län. Varberg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Bortbytingen - den alternativa barnbutiken är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-10-05 och det finns flera verksamheter som är det i Hallands län.

Sedan 2006-11-15 så har Bortbytingen - den alternativa barnbutiken varit registrerat och sedan 2006-10-05 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Bortbytingen - den alternativa barnbutiken och det finns fler verksamheter som är det i Varberg.

Vill man komma i kontakt med Bortbytingen - den alternativa barnbutiken så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Bortbytingen - den alternativa barnbutiken så kan ni göra det på 0340-42411.

Handel med begagnade barnprodukter företrädesvis kläder, möbler, leksaker och textil såväl i butik och på internet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Palo, Gitte Johanna som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Bortbytingen - den alternativa barnbutiken har 670711-XXXX som sitt organisationsnummer.