Medicinewoman i Varberg

Hallands län

Information

Medicinewoman i Varberg är ett av många verksamheter som finns i Varberg. Det är nämligen den kommunen som Medicinewoman i Varberg finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Medicinewoman i Varberg är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-02-08.

Medicinewoman i Varberg som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2009-03-12. Men sedan 2007-02-08 så har Medicinewoman i Varberg varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Medicinewoman i Varberg så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0340-620788.

Varberg arbetar för att verksamheter som Medicinewoman i Varberg ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Medicinewoman i Varberg. Det finns flera verksamheter i Hallands län.

Healing, samtal, kurser, försäljning inom hälso och friskvårds- produkter, kursmaterial och presentartiklar samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Medicinewoman i Varberg är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Medicinewoman i Varberg och det är följande personer, Häggebrant, Ann Christina Elisabeth som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Medicinewoman i Varberg är 670602-XXXX.