MR Morgan Rejnäs Byggservice

Hallands län

Information

660113-XXXX är organisationsnummer för verksamheten MR Morgan Rejnäs Byggservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MR Morgan Rejnäs Byggservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Varberg som är den kommunen som MR Morgan Rejnäs Byggservice finns i.

MR Morgan Rejnäs Byggservice har varit registrerat sedan 2003-06-12 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-05-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för MR Morgan Rejnäs Byggservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-05-01.

MR Morgan Rejnäs Byggservice är och det finns flera verksamheter i Varberg som också är .

Firmatecknare för MR Morgan Rejnäs Byggservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med MR Morgan Rejnäs Byggservice så kan ni göra det på telefon genom 070-2642220 eller genom brev på följande adress:

Byggnadsrörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med MR Morgan Rejnäs Byggservice och det är Rejnäs, Rolf Morgan Roger som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,