Nord Mosse Vägens Bygg

Hallands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Varberg och Nord Mosse Vägens Bygg är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Nord Mosse Vägens Bygg är ett av dem. Statusen för Nord Mosse Vägens Bygg är att Bolaget är aktivt.

Nord Mosse Vägens Bygg är ett Enskild firma och skapades 2000-06-15. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Varberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Nord Mosse Vägens Bygg ska trivas.

Nord Mosse Vägens Bygg är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Varberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Byggbranschen.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nord Mosse Vägens Bygg är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Nord Mosse Vägens Bygg och det finns flera verksamheter som är det idag i Varberg.

Vill man komma i kontakt med Nord Mosse Vägens Bygg så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6827580.

.

De som är på något sätt har med Nord Mosse Vägens Bygg är Komulainen, Heikki Johannes som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Nord Mosse Vägens Bygg har 650420-XXXX som sitt organisationsnummer.