EriX Mekaniska

Hallands län

Information

650226-XXXX är organisationsnummer för verksamheten EriX Mekaniska. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som EriX Mekaniska är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Varberg som är den kommunen som EriX Mekaniska finns i.

EriX Mekaniska har varit registrerat sedan 1993-11-29 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för EriX Mekaniska så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

EriX Mekaniska är och det finns flera verksamheter i Varberg som också är .

Firmatecknare för EriX Mekaniska är följande:

Vill ni komma i kontakt med EriX Mekaniska så kan ni göra det på telefon genom 0320-81456 eller genom brev på följande adress:

Handel med industriprodukter samt mekaniska arbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med EriX Mekaniska och det är Karlsson, Nils Erik Torgny som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,