Sellbergs all service

Hallands län

Information

611019-XXXX är organisationsnummer för företaget Sellbergs all service. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sellbergs all service är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Varberg som är den kommunen som Sellbergs all service finns i.

Sellbergs all service har varit registrerat sedan 1999-12-09 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Sellbergs all service så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Sellbergs all service är och det finns flera bolag i Varberg som också är .

Firmatecknare för Sellbergs all service är följande:

Vill ni komma i kontakt med Sellbergs all service så kan ni göra det på telefon genom 0340-621063 eller genom brev på följande adress:

Fastighetsreparationer, allmänna trädgårdsarbeten, diverse maskinreparationer, möbelmontering samt därmed förenlig serviceverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sellbergs all service och det är Sellberg, Lars Stefan som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,